Strona Główna > „Złote Przeboje na dzień dobry” w ostatni dzień wakacji na żywo z The Roof na 21. piętrze The Crowne Plaza Warsaw – The HUB. Zobacz relację!

„Złote Przeboje na dzień dobry” w ostatni dzień wakacji na żywo z The Roof na 21. piętrze The Crowne Plaza Warsaw – The HUB. Zobacz relację!

Pożegnaliśmy wakacje poranną audycją z wyjątkowego miejsca na mapie Warszawy. Fantastyczni goście, piękny widok na stolicę, porady na nowy rok szkolny oraz nasi niezawodni prowadzący – Tomasz Florkiewicz, Piotr Jaworski oraz Iwona Barańska!

Zobaczcie naszą transmisję w całości!

O akcji

31 sierpnia mogliście spędzić z nami poranek! Nie tylko przy radioodbiornikach, ale również na Facebooku i YouTubie podczas transmisji live.

Od godziny 9:00 na Facebooku i YouTubie Radia Złote Przeboje mieliście okazję zobaczyć, jak wygląda radiowa audycja na żywo. Na tarasie The Roof SkyBar obok Piotra Jaworskiego i Tomka Florkiewicza zasiadła Maja Popielarska, dziennikarka i prezenterka telewizyjna, która zrobiła naszym słuchaczom pogodowe podsumowanie wakacji.

Naszych prowadzących odwiedził również Paweł Suchenek – szef kuchni w restauracji Nova Wola – który przedstawił kilka pomysłów na smakowite śniadania. Oprócz gości i atrakcji, które przygotowali nasi prowadzący mogliście zobaczyć na żywo nieco radiowej „kuchni”.

Crowne Plaza Warsaw -The HUB i Holiday Inn Express Warsaw -The HUB

Styczeń 2021 – to wtedy pojawił się na mapie Warszawy! Wyrósł w samym sercu dynamicznie rozwijającego się centrum biznesowego miasta i swoją oryginalną architekturą zdominował okolice ronda Daszyńskiego – dwumarkowy obiekt hotelowy Crowne Plaza Warsaw -The HUB i Holiday Inn Express Warsaw -The HUB!

Nic więc dziwnego, że jego wyjątkowość doceniono w prestiżowych konkursach. Na koncie znajdują się już prestiżowe nagrody, m.in.: platyna Muse Design Awards, złoto A’ Design Award i MP Power Award. Crowne Plaza® Warsaw -The HUB to czterogwiazdkowy hotel z 212 eleganckimi pokojami i apartamentami z nowoczesnym designem, stworzony tak, by przestrzeń dawała nie tylko możliwość odpoczynku, lecz także pracy. Można tu też liczyć na doświadczenia kulinarne na najwyższym poziomie w restauracji Nova Wola i podniebnym skybarze The Roof. Nad menu całości czuwa szef kuchni, Paweł Suchenek:

Naszą główną dewizą jest szacunek do środowiska i wsparcie lokalnych producentów. Stąd na talerzu znajdziemy m.in. pieczywo z manufaktury „Chleb Każdy Inny” czy sery korycińskie z Podlasia.

Marcin Szymfel, dyrektor generalny Crowne Plaza Warsaw oraz Holiday Inn Express Warsaw:

To już ponad rok od otwarcia! Nie było lekko… Nasza branża jest niestety poddawana tyranii czasów covidu, ale przetrwaliśmy! Zdobywamy rynek i zaufanie naszych klientów. To się liczy! Wiem, że zawiesiliśmy wysoko poprzeczkę i mam nadzieję, że każdy, kto do nas trafi, doceni nasze starania!

Oczywiście, najlepiej przekonać się o tym osobiście – zapraszamy!

Komentarze

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany.